Pistache-hype
Pistache is niet meer weg te denken – en dat is maar goed ook! Wat begon met een simpele noot bij de borrel, is nu een mega foodtrend geworden. Natuurlijk kennen we ook allemaal die overheerlijke populaire Dubai-chocoladereep: een hemelse traktatie met romige pistachevulling waar we allemaal naar verlangen. Dankzij TikTok werd deze reep razendsnel een hit, en inmiddels is pistache overal terug te vinden, van luxe patisserieën tot je favoriete snacks. Met die heerlijke mix van zachte vulling en knapperige chocolade is het niet alleen superlekker, maar ook mega satisfying om te breken. Pistache is officieel onze guilty pleasure!
De Dubai trend gaat door
Luxe én chocola? Yes, please! De Dubai chocoladehype is natuurlijk nog lang niet voorbij, en nu wordt het alleen maar beter. Want wist je dat er nu ook een Dubai Sinterklaasletter én een Dubai Swirl bestaan? Die zijn zeker het proberen waard! De Dubai Sinterklaasletter, die te verkrijgen is bij Jumbo, is dé upgrade van je standaard chocoladeletter. Denk aan een heerlijke pistachevulling, verpakt in knapperige chocolade – een echte eyecatcher voor in je schoen. Of ja, gewoon om lekker zelf op te eten natuurlijk!
En dan is er nog de Dubai Swirl van Jamin, een echte droom voor de trouwe pistachelovers. Deze overheerlijk Swirl heeft een zachte pistachesmaak en een satisfying bite die je gegarandeerd heerlijk vindt. Deze zoetigheden zijn absoluut een must-try, heerlijk!
Nu bij Lidl
Heb jij de Dubai trend al uitgeprobeerd? Je hebt misschien al de bekende versie van de Jumbo gezien of geproefd, maar nu komt Lidl met hun eigen versie van deze luxe reep! En ja, hij lijkt best veel op die van Jumbo, maar wie weet… smaakt deze wel totaal anders?
De Dubai reep van Lidl heeft de typische romige pistachevulling waar we allemaal zo van houden, met die heerlijke knapperige laag chocolade eromheen. Het lijkt wel alsof de Dubai smaak nu echt overal is, maar bij Lidl betaal je er maar € 4,99 voor, en dat is best een goede deal als je het ons vraagt! Dus, heb je hem al geproefd? En als je hem nog niet hebt geproefd, waar wacht je dan nog op?