Ben jij fan van cheesecake en cinnamon rolls? Dan is deze Cinnamon Roll Cheesecake echt iets voor jou. Ga gezellig met je bestie, lover of familielid bakken en maak er een leuk winterdagje van. Want dit is echt next level bakken en het is niet zo gepiept, maar je houdt er wel een heerlijk eindresultaat aan over.
2. Mix dan eerst de roomkaas tot een romige substantie. Vervolgens voeg je de bruine suiker, zure room, kristalsuiker, eieren, vanille-extract en een snufje zout er één voor één bij.
3. Om de cinnamon cheesecake helemaal af te maken heb je natuurlijk ook de kaneel smaak nodig. Dit maak je door de bruine suiker, bloem, kaneel en de gesmolten boter met elkaar te mengen tot een korrelige mix.
4. Haal de bodem uit de koelkast en giet het roomkaasbeslag erin. Doe dan de kaneel mix erbij en dan weer het roomkaasbeslag en doe dit om en om totdat er niks meer over is. Zorg dat je eindigt met een laagje kaneel en spatel dat dan heel ligt met het roomkaasbeslag.
5. Doe het dan voor 60-75 min in de oven en terwijl je wacht maak je de cream cheese frosting. Dit is erg gemakkelijk, je hoeft alleen de roomkaas en de volle slagroom op te kloppen. Doe dit los van elkaar en spatel vervolgens alles door elkaar heen tot het een mooie cream cheese frosting wordt.
6. Laat de taart afkoelen en decoreer het met de cream cheese frosting en smullen maar!