Recept: dit is hoe je de Starbucks Java Chip Frappuccino thuis maakt

Wij willen het liefst elke dag langs de Starbucks rijden om onze favoriete koffie tot ons te nemen, maar dat zou betekenen dat we na een week blut zijn. Daarom hebben wij het exacte recept van de Starbucks Java Chip Frappuccino voor jullie. Thank us later 😉
Recept: Starbucks Java Chip Frappuccino
Dit heb je nodig
Voor de Frappuccino zelf
4 eetlepels chocolade saus (soort dat niet hard wordt)
4 eetlepels chocolade stukjes
4 koppen (950ml) vers gezette koffie (voor de koffie versie) of 950ml volle melk (voor de creme versie)
IJs blokjes
Voor de topping (optioneel)
Slagroom
Chocolade saus
Aan de slag
Als voorbereiding begin je met koffie zetten. Laat dit goed koud worden anders zullen de ijsklontjes smelten. Tijd om je blender erbij te pakken en die voor de helft te vullen met ijs en zorg dat ze tot brokjes gemalen kunnen worden. Voeg chocoladesaus, chocolade stukjes, koffie en volle melk toe. Zet de blender opnieuw aan op een hoge stand. Zorg dat het een dikke, ijzige mix wordt. Schenk het mengsel in glazen en spuit een flinke dot slagroom over de frappuccino. Ten slotte ook een flinke scheut chocolade saus. Cheers!