Food

Cheers! Bubble Punch is nu ons favoriete drankje voor de feestdagen (en zo maak je het)

Let’s face it: de feestdagen gaan er dit jaar wat anders uitzien dan normaal. Flink losgaan in je favoriete club zit er helaas even niet in! Maar dat betekent niet dat jij thuis niet kan genieten van lekkere drankjes. Eigenlijk kan je thuis júíst losgaan met het maken van de fijnste cocktails en het scheelt nog in je portemonnee ook 😉 Als jij wel van een lekker drankje houdt, hebben we goed nieuws voor je. We delen vandaag ons favoriete recept voor bubble punch. En nee, je hoeft niets te shaken. Lees je mee?

Dit heb je nodig voor onze favoriete Bubble Punch:

  • 75 cl Martini Fiero 
  • 50 cl veenbessensap
  • 25 cl ginger beer
  • 5 cl crème de cassis 
  • Sinaasappelschijfjes 
  • Citroenschijfjes
  • Appelschijfjes

Dit heb je nodig om de Bubble Punch te maken:

    Een makkelijker drankje kan eigenlijk niet. Yes, zelfs als jij normaal gesproken liever aan de bar zit in plaats van er achter, kan jij deze punch ook op tafel toveren! Meng de Martini Fiero, het veenbessensap, de ginger beer en crème de cassis in een grote kan door elkaar. Vul daarna een bowl (of een grote kom, het is maar net wat je in huis hebt) met ijs, voeg de stukjes fruit toe en giet er vervolgens de drankenmix overheen. Even flink roeren, de Bubble Punch in mooie glazen serveren en smullen maar! Cheers!

    Beeld: Bobbery Amsterdam

    Must reads 👀