Ingrediënten:
– 2 bananen (in plakjes, bevoren)
– 150 gr frambozen
– 2 el açaipoeder
– 2 tl honing (vloeibaar)
– 2 tl amandelboter
– 100 ml kokoswater
– 4 el granola
– handje aardbeien
– 1 kiwi (in plakjes)
– kokosschaafsel
– handje muesli
– 20 gr walnoten
Bekleed de bodem met een laag granola. Doe een banaan, frambozen, kokoswater, amandelboter, aardbeien, açaípoeder en de honing in een blender en mix voor een paar minuten. Giet dit in een kom over en decoreer met de andere banaan, kiwi, kokosschaafsel, muesli en de noten.
Ingrediënten:
– 300 ml volle melk
– 2 bananen (rijp)
– 2 el açaipoeder
– 100 gr blauwe bessen
– 100 gr frambozen
– 50 gr gojibessen
– 1 kiwi (in plakjes)
– 1 peer
– handje granola
Doe de melk, bananen, açaipoeder en de frambozen in een blender. Giet dit in een kom en bekleed de bovenkant met blauwe bessen, frambozen, gojibessen, kiwi, peer en granola en verdeel dit in stroken.
Ingrediënten:
– 2 bananen (rijp)
– 100 gr blauwe bessen
– 100 gr spainzaie
– 250 ml amandelmelk
– 1 el açaipoeder
– 2 el chiazaad
– handje frambozen
– 20 gr zonnebloempitten
– handje pompoenpitten
Doe de bananen met de blauwe bessen, het chiazaad en het kokoswater in een blender. Voeg vervolgens de spinazie toe. Als laatste doe je hier de açaipoeder en chiazaad bij en mix dit goed. Giet dit in een kom. Top dit af met de frambozen, zonnebloempitten en pompoenpitten.